Top Panel
.

.

...

.

.

...

spilje

spilje

...

.

.

...

.

.

...

.

.

...

.

.

...

.

.

...

OBAVIJEST U VEZI MOGUĆNOSTI OSLOBAĐANJA OD OBVEZE PLAĆANJA KOMUNALNE NAKNADE

Obavještavaju se svi obveznici plaćanja komunalne naknade za poslovni prostor i građevinsko zemljište koje služi u obavljanju poslovne djelatnosti, koji su izravno pogođeni Odlukom o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja („Narodne novine“, broj 32/20 i 48/20) da sukladno članku 5. Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o komunalnoj naknadi („Službeni glasnik Općine Rakovica“, broj 03/20 – godina izdavanja VII) mogu biti oslobođeni plaćanja komunalne naknade za određeni period.
Ukoliko ispunjavate uvjete za oslobađanje od plaćanja komunalne naknade molimo Vas da zahtjev iz priloga dostavite u Općinu Rakovica, osobno ili elektronskim putem: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , najkasnije do 06. srpnja 2020. godine.
NAPOMENA: Na dan podnošenja zahtjeva moraju biti podmirena sva potraživanja s rokom plaćanja do 31. prosinca 2019. godine prema Općini Rakovica, Spelekom d.o.o. i Rakovica d.o.o.
Kontakt telefon: 047/638-005

Upravni odjel za poslove lokalne samouprave,
komunalni sustav i prostorno uređenje

ZAHTJEV

ŽUPNIK

DON MATE KUJUNDŽIĆ

098/943-9363

 

OGLASNA PLOČA

GROBLJA, UKOPI, MRTVAČNICA

Javna ustanova Rakovica

Spelekom d.o.o.

Turistička zajednica

 

Razvojna agencija Karlovačke županije

Radio Slunj