Top Panel
.

.

...

.

.

...

spilje

spilje

...

.

.

...

.

.

...

.

.

...

.

.

...

.

.

...

KREDITOM DO KONKURENTNOSTI - JAVNI NATJEČAJ

Ovim putem Vas obavještavamo kako smo od strane Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta dobili Odluku za odobrenjem dodatnog kreditnog potencijala Mjere 1. ''Kreditom do konkurentnosti'' u iznosu od 40.000.000,00 kuna do 2020. godine, a sve u cilju razvijanja gospodarstva u županiji koja njeguje dugu tradiciju obrtništva i trgovine. U Karlovačkoj županiji i dalje postoji velik interes od strane gospodarskih subjekata za navedeni Program te se nadamo kako će i ovaj puta sva financijska sredstva biti iskorištena.

Karlovačka županija je iskoristila sav prethodni kreditni potencijal Programa ''Kreditom do uspjeha'', Mjera 1. Kreditom do konkurentnosti u dosadašnjem razdoblju. Iznos odobrenih kredita iznosi 56.972.897,99 kuna od ukupno zatraženih 64.029.593,18 kuna što dovodi do visokih 88,98% odobrenih kredita. Krediti su korišteni za: kupnju, izgradnju, uređenje ili proširenje gospodarskih objekata (stanovi isključeni), kupnju nove opreme ili pojedinih dijelova nove opreme, obrtna sredstva do 20% (za projekt iz uslužne djelatnosti) i do 30% (za projekt iz proizvodne djelatnosti) iznosa ukupno odobrenog kredita.

Korisnici kredita i dalje mogu biti mikro, mali i srednji subjekti malog gospodarstva i to: trgovačka društva, d.o.o. i j.d.o.o., obrti te profitne ustanove, a koji ulažu na područje Županije neovisno o sjedištu, odnosno prebivalištu.

Sva dokumentacija se nalazi i na stranicama županije na linku: https://www.kazup.hr/natjecaji/vijesti/71-poduzetnistvo/1000764-kreditom-do-konkurentnosti-javni-natjecaj.html

ŽUPNIK

DON MATE KUJUNDŽIĆ

098/943-9363

 

OGLASNA PLOČA

GROBLJA, UKOPI, MRTVAČNICA

Javna ustanova Rakovica

Spelekom d.o.o.

Turistička zajednica

 

Razvojna agencija Karlovačke županije

Radio Slunj